2010-12-22

Rolo zavese

Kada se useljavate u novi dom, ili preuređujete mesto u kome živite veoma je važan pravi izbor roletni. Rolo zavese su pravi izbor za Vas. Postoji širok dijapazon rolo zavesa dostupnih na tržištu. One mogu biti različitih vrsta, veoma popularne su drvene rolo zavese, koje se mogu idealno uklopiti uz vaš nameštaj. Rolo zavese mogu biti u beloj, žutoj, roze boji, itd. sve u skladu sa Vašim ukusom.

Kada kupujete rolo zavese veoma je važno da znate njihovu pravu veličinu, tj. dužinu i širinu, a to ćete uraditi jednostavnim merenjem dužine i širine prozora. Rolo zavese su jednostavne za instalaciju,korišćenje i održavanje. Dekorativne rolo zavese će ulepšati Vaš dom dajući mu toplinu i sklad. Pored lepog izgleda rolo zavese su izdržljivije u odnosu na tradicionalne zavese jer sprečavaju stvaranje prašine, buke, prodiranje toplote i filtriraju sunčevu svetlost.

Danas postoje i takve rolo zavese koje su izrađene od draperije i potpuno blokiraju ulazak svetlosti u sobu. Ovakve rolo zavese su potrebne kompanijama i preduzećima koje zahtevaju da njihove prostorije budu potpuno tamne za predstavljanje prezentacije.

Postoje i vodootporne rolo zavese koje mogu biti idealne za Vašu kuhinju ili kupatilo. Ranije su se koristile tradicionalne zavese koje nisu mogle da spreče buku, i privatnost u domu, ali se pojavom rolo zavesa ovaj nedostatak rešio. Rolo zavese od punog drveta su pravi izbor za Vaš dom, lako se održavaju, sprečavaju buku, i daju Vašem domu moderan izgled, harmoniju i privatnost.

I na kraju da rezimiramo prednosti rolo zavesa:

1. Lake su za instaliranje i održavanje
2. Kontrolišu protok svetlosti u prostoriji
3. Ulepšavaju Vaš enterijer dajući mu moderan i skladan izgled
4. Postoje u različitim bojama i dezenima
5. Sprečavaju buku i stvaranje prašine

Iz navedenih prednosti rolo zavesa možemo zaključiti da su one pravi izbor za Vaš dom.